Amice Favea FCI

Hallo,

ik ben Christien Delcour en ik ben opgegroeid met honden. Mijn moeder heeft sinds 1958 haar kennelnaam, dus het kon niet uitblijven dat ik ook iets met honden zou gaan doen.

Sinds 2010 heb ik mijn eigen kennelnaam  "Amice Favea FCI" Amice staat voor vriend, omdat honden  voor mij een trouwe vriend zijn en Favea staat voor favoriet, want de honden zijn na mijn familie toch echt wel mijn favoriet.  

Ik beschouw het als een hobby en fok af en toe een nest. Het geeft  mij  een voldoening om mensen een gezonde hond te verkopen, waar zij  hopelijk vele jaren van kunnen genieten, maar zoals met meerdere dingen in het leven kan ik dat niet garanderen. Wat ik wel kan doen is de ogen van de ouders van de  pups te laten testen  en de  op HD en ED te laten röntgen. Tevens let ik op karakter van de ouders. 

De honden worden door onze dierenarts geënt en gechipt en wordt elke pup individueel onderzocht en worden meerdere keren  ontwormd.

De pups worden door mij en mijn familie goed gesocialiseerd. Verder kunt u mij altijd mailen  of bellen voor eventuele vragen of voor een gezellig praatje.                       

 

 

Christien Delcour  |  Sitebuilder: Justine van Norden